Despre noi

Tuburi de beton

Dumar Construct SRL este o societate 100% privata cu capital integral romanesc ce activeaza pe piata romaneasca din anul 1994, in special in domeniul prefabricatelor de beton, a confectiei metalice, constructiilor civile si industriale de orice tip. Principalele avantaje al societatii le-au reprezentat experienta, imaginatia, calitatea lucrarilor si o echipa dinamica.

tuburi_de_beton_4

Firma si-a inceput activitatea in 1994, intr-o hala inchiriata, cu o mica instalatie de fabricare a boltarilor de beton realizata in regie proprie. Dupa un an compania si-a transferat punctul de lucru pe un teren in suprafata de 400 m.p., proprietatea asociatilor.
Activitatea de inceput a firmei s-a bazat pe productia de elemente mici prefabricate din beton (garduri  prefabricate, borduri si pavaje) achizitionate in principal de persoane fizice.
Principalii clienti erau intreprinderi mici si persoane fizice din Bucuresti si zonele invecinate.
Mijloacele fixe ale societatii erau modeste la acea vreme, cuprinzand pe langa instalatia de fabricatie a boltarilor doar o basculanta, o autoutilitara si o betoniera.
Ulterior societatea si-a diversificat activitatea, incepand sa produca atat elemente de siguranta a circulatiei pentru Directia de Drumuri si Poduri cum ar fi: parapeti de siguranta, borne hectometrice, borne kilometrice, suporti pentru borne kilometrice, borduri apara-roata, cat si elemente de stabilizare a taluzurilor si rigole prefabricate, printre care si tuburi de beton.
Largirea gamei de produse executate de societate a dus la nevoia maririi spatiului de productie, ca urmare compania a investit in achizitionarea unui teren in suprafata de 2300 mp. Cererea de pe piata constructiilor si noile conditii de productie au permis adaugarea de noi produse: confectiile metalice si elemente prefabricate de imprejmuire.
Pentru atragerea de noi clienti compania a inceput sa ofere pe langa producerea elementelor prefabricate necesare imprejmuirilor si transportul si montajul, realizand astfel servicii complete beneficiarilor.
Baza materiala a crescut prin cumpararea unui camion, descarcator frontal, betoniera de mare capacitate, wola, utilaje pentru tras si fasonat otel beton necesar elementelor prefabricate realizate in firma.
Incepand cu anul 2001 societatea a inceput sa lucreze in domeniul infrastructurii de drumuri, a retelelor de apa si canalizare, realizand lucrari mai complexe si prefabricate din beton de mari dimensiuni. In domeniul retelelor de alimentare cu apa, Dumar Construct a colaborat cu diverse companii , pentru care a produs camine prefabricate pentru apometre, camine prefabricate pentru vane, camine prefabricate pentru devieri conducte, camine prefabricate pentru racorduri electrice, camine prefabricate pentru fibra optica incusiv camine de vizitare pentru canalizare.
Printre elementele importante realizate in cadrul societatii au fost elementele prefabricate tip L de diverse dimensiuni ce se utilizeaza pentru canalele termice cat si ca pereti de sprijin., diferite elemente structurale( fundatii pahar,stalpi,grinzi..) , scari prefabricate, elemente New Jersey, borduri de pod, placute carosabile in cantitati industriale, etc.
Firma s-a dezvoltat an de an, avand o crestere a productiei de la 10-15% pana la 35% in anul 2008 fata de 2007.
Cresterea impresionanta a industriei, comertului si a pietei imobiliare au generat o nevoie crescuta de produse prefabricate la nivelul standardelor europene.
Volumul impresionant al investitiilor in domeniul constructiilor din Bucuresti si localitatilor limitrofe ne obliga la o dezvoltare rapida a capacitatilor de productie, pentru a acoperi solicitarile din ce in ce mai mari ale clientilor nostrii, dezvoltatori imobiliari sau persoane fizice.
Din anul 2006 firma Dumar a inceput producerea de elemente prefabricate de dimensiuni mari pentru hale industriale, ceea ce a dus la cresterea  volumului productiei si implicit a cifrei de afaceri. In conditiile continuarii colaborarii cu beneficiarii deveniti traditionali si cu acesti clienti recenti se impune extinderea spatiului de productie si de depozitare.
In anul 2008 cererea pentru prefabricate a depasit capacitatea de productie a companiei, ca atare s-a trecut la cumpararea unui nou teren de 20.000 mp si la modernizarea procesului de productie prin achizitionarea unei statii automate de betoane, realizarea de matrite performante cu mare productivitate, realizarea unei linii automate de producere a prefabricatelor, atat din beton armat cat si din beton precomprimat.
Conducerea companiei a inteles necesitatea implicarii in domeniul producerii de camine de canalizare din beton utilizate in reteaua de apa si canalizare din intreaga tara, domeniu in care Romania este deficitara deoarece nici 10% din necesarul retelelor de apa si canalizare nu s-a realizat pana la acest moment la nivelul tarii.
Societatea primeste zilnic solicitari de oferte pentru camine de vizitare si tuburi prefabricate de diverse dimensiuni, de la clientii traditionali ai companiei, societati ce activeaza in domeniul alimentarii cu apa si canalizarii.
Observand cererea crescuta pentru elemente prefabricate in infrastrucura de alimentare cu apa si canalizare, precum si oferta redusa de pe aceasta piata conducerea societatii Dumar Construct considera ca se impune amenajarea a 7.400 mp din terenul achizitionat prin construirea unei hale industriale necesara defasurarii procesului de productie al caminelor de canalizare.
Odata finalizata amenajarea terenului vor fi achizitionate instalatii cu productivitate ridicata pentru producerea de produse noi cum ar fi:tuburi din beton cu o larga utilizare in infrastructura de drumuri, poduri si podete si in retelele de alimentare cu apa si canalizare .

Personalul societatii
Personalul societatii Dumar Construct este format din specialisti care au activat in domeniul constructiilor si inainte de 1989, in marile intreprinderi de stat cum ar fi Prefabricate Progresu, “Granitu” s.a. si au o vasta experienta in acest domeniu.
Dezvoltarea continua a afacerii a dus la cresterea an de an a numarului de salariati de la 7 angajati in 1994 la 20 de angajati in 1996. Numarul de salariati a crescut din nou de la 20 de angajati in 1996 la 35 de angajati in 2001.Echipa formata din 4 ingineri.

Dotarile societatii:
Datorita investitiilor facute in ultimii ani, dotarile companiei permit desfasurarea activitatii pe tot parcursul anului.
Compania isi desfasoara activitatea in spatiul propriu, compus din teren, hala de productie si cladire birouri.
Utilajele si dotarile de care dispunem sunt specifice activitatii de productie si anume:

 •  statie automata pt producerea betonului
 •  utilaj automat pentru productia elementelor de canalizare
 •  pod rulant 7.5 tone
 •  autobasculante;
 •  camioane;
 •  instalatii de ridicare si incarcare,
 •  utilaje de pretensionare
 •  utilaje automate de intins si fasonat otel beton
 •  7 stivuitoare de diferite capacitati de ridicare( 2.5 tone pana la 12 tone)
 •  vibratoare de toate demensiunile si categoriile
 •  mese vibrante rabatabile ( 3X3m, 6X3m)
 •  atelier de lacatuserie dotat cu echipamente  perfomante ce ne permit a produce orice tip de  matrita
 •  dispozitive diverse de manipulare a produselor
 •  generator curent 350KW
 •  poligon depozitare produse finite in suprafata de 12.000 mp

Produse:
Elementele prefabricate produse de către societate:

 • cămine pentru bransamente vane şi apometre de diferite dimensiuni,
 • cămine pentru gaze de diferite dimensiuni,
 • pereţi de sprijin tip “l” de diferite dimensiuni,
 • borduri prefabricate tip “apără roata“,
 • borduri tip “l“ pentru poduri şi podeţe
 • borduri tip “i“ pentru poduri
 • prefabricate tip “bolţar“ pentru acoperirea de cabluri şi conducte de diferite dimensiuni,
 • canale prefabricate tip “canivou“
 • elemente prefabricate din beton de dimensiuni mici (stalpi si placi gard pentru imprejmuiri, jgheaburi ,
 • elemente structurale de rezistenţă : fundaţie pahar, stâlpi şi grinzi prefabricate de diferite dimensiuni pentru hale industriale,
 • scări prefabricate din  beton,
 • tuburi de beton
 • elemente specifice pentru siguranta circulatiei pe drumurile nationale (borne kilometrice cu suport, borne hectometrice din beton, console metalice pentru indicatoare);

LEAVE A COMMENT


7 − one =

theme by teslathemes